torsdag 18 juni 2015

18/6
Så då var vi i Spanien, efter ca 210 sjömil och 40 timmar, vi fick en bra överfar med gynnsama vindar, vi startade 05.00 från Porto Tudy och framme i Santander kl 21.00.
Tyvärr så gick datorn eller rättar sagt, skärmen sönder dagen innan vi lämnade, vi skulle gå upp och göra en sista väder koll och jag skulle packa med datorn, då tappade jag greppet om den och den åkte i durken, resultat, skärmen kass, kan inte se något på den.
Litet problem detta, då vi hanterar mycket från datorn, översiktsplanen,  väderprognoser, blogg, mm så vi måste försöka lösa detta snarast, mest troliga få fatt i en ny dator.
Därav så blir detta inlägget med bara en bild då jag gör det från surfplattan och har lite svårt för att hantera bilderna över den.
Men jag återkommer med bilder när dataproblemet är fixat.
Vi sitter just nu och försöker reda ut vilken nästa hamn kan bli, långt mellan hamnarna här och man måste hålla reda på vilka man kan komma in i och passa sig för vågorna när man går in, då det grundar upp från djupt vatten till grunt ganska fort så kan detta bli ett problem när man skall in och ut.

Delfiner på överfarten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar